MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Belediye Ortaokulu

Kas

Öğrencilerimizde milli kültürümüzün ve milli bilincimizin oluşmasına katkı sağlamaya devam eden yazarlarımız Sayın Metin Özdamarlar, okulumuzun Türkçe öğretmeni Özlem Yavuz'un  hazırladığı söyleşi etkinliği ile öğrencilerimiz ile sohbet etti. Onlarla öğretmenlik ve yazarlık yolundaki mücadelesini, okumayı seven bireyler olabilmenin önemi hakkındaki düşüncelerini keyifli sohbet eşliğinde paylaştı. Kendisine emek ve hizmetlerinden dolayı Mezitli Belediye Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda düzenlediğimiz 24 Kasım öğretmenler günü programımız.

Mezitli Belediye İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak ara tatilde okulumuzun ;

Genel Temizliği, Klima temizlik ve bakımı, Pencere korkuluk teli, su tesisatı tadilat ve boya işlemleri yapıldı.

Kas

Mezitli Belediye Ortaokulu'nda 10 Kasım Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü anma programı düzenlendi.

Kas

Adana'da düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Kupası Judo Müsabakası"nda okulumuz 6-C sınıfı öğrencisi Nehir DİLGİL ikinci oldu. Öğrencimizi tebrik ederken emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhiriyetimizin ilan edilişinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı koro çalışması

Ekm

Mezitli Belediye Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerimiz Meslek tanıtım kapsamında İçel Anadolu Lisesini gezdi.

Ekm

Mezitli Belediye Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerimiz Meslek tanıtım kapsamında Yahya Akel Fen Lisesini gezdi.

Ekm

" Türk milletinin tarihi bir vasfı da güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sanata ve sanatçıya verdiği değeri eğitim anlayışımıza şiar edinerek okulumuz 5/G  öğrencileri sınıf öğretmeni eşliğinde ilçemizdeki TAŞ MEKTEP MÜZESİ'ni ziyaret ederek  etkinliklere katıldı. Öğrencilerimize bu imkanı sunan İl Milli Eğitim Mürüdümüz Adem Koca' ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Badas'a ve etkinlikler ile öğrencilerimizin yüreklerine dokunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.